Jaarvergadering MdNL
Zaterdag 26 september 2020
om 10:00 uur
gepubliceerd op 17 april 2020
Nieuwe datum Jaarvergadering MdNL: 26 september!

 

LET OP: de Jaarvergadering van 26 september aanstaande zal digitaal worden afgehandeld. 

Op 6 juni aanstaande zou in Leiden de Jaarvergadering van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde plaatsvinden, gevolgd door een middagprogramma waarbij o.a. de Henriette Roland Holstprijs 2020 aan Nicolien Mizee en de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs 2020 aan Mirthe van Doornik zou worden uitgereikt.

Vanwege de onzekerheid rondom de coronacrisis heeft het bestuur van de MdNL besloten deze dag uit te stellen. De nieuwe datum voor de Jaarvergadering is 26 september aanstaande. Leden van de MdNL ontvangen t.z.t. een uitnodiging per e-mail. De details van het vrij toegankelijke middagprogramma worden later op deze website bekend gemaakt.