zondag 17 maart 2019 om 14:00 uur
Kasteel Nieuwenbroeck 2, Beesel
gepubliceerd op 23 februari 2019
Presentatie ‘Rapiarium. Lezen met de pen’ van Hanneke Eggels

Deze maand verscheen bij Uitgeverij Cour de Culture het nieuwe boek van Hanneke Eggels, getiteld Rapiarium. Lezen met de pen. Op zondagmiddag 17 maart wordt het boek feestelijk gepresenteerd. Uitgeverij Cour de Culture organiseert dan van 14:00 uur tot 16:30 uur samen met auteur Hanneke Eggels een matinee met aansluitend een borrel.

In Rapiarium brengt Eggels een heel persoonlijke ode aan de voor haar betekenisvolle schrijvers en denkers. Het bevat een selectie van citaten uit de notitieboeken die zij vanaf 1980 bijhield tijdens het lezen. Rapiarium is daarmee een prachtige dwarsdoorsnede uit de literatuur, inclusief honderd citaten van Nobelprijswinnaars.

Aanmelden 

De boekpresentatie vindt plaats op Kasteel Nieuwenbroeck 2, 5954 CL te Beesel. Toegang is vrij. U wordt wel verzocht zich aan te melden via muse@eggels.com