Literair festival Zomerzinnen
Zondag 30 juni 2024
om 10:30 uur
De Proef, Majoor van Swietenlaan 15, Frederiksoord
gepubliceerd op 22 mei 2024
Rob van Essen bij literair festival Zomerzinnen

Op zondag 30 juni vindt in Frederiksoord het literaire festival Zomerzinnen plaats. Stichting literaire activiteiten in Drenthe heeft De Proef, de voormalige tuinbouwschool- en tuin, als locatie gekozen. Daarmee krijgt deze editie een groen tintje.

Een van de gasten dit jaar is Rob van Essen, die onlangs de Libris Literatuur Prijs 2024 won met zijn roman Ik kom hier nog op terug. Coen Peppelenbos zal hem bij De Proef in Frederiksoord interviewen over zijn schrijverschap en de bekroonde roman. Verder treden op het festival ook Frank Westerman, Yolanda Entius, Jaap Friso en Freek de Jonge op. Duo Dorable levert een muzikale bijdrage. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Het festival Zomerzinnen vindt op zondag 30 juni van 10:30 – 17:30 uur plaats in De Proef, Majoor van Swietenlaan 15, Frederiksoord. Kaarten kosten € 27,50 per stuk en zijn te koop via deze link.