zondag 27 september 2020 om 14:30 uur
Landgoed de Wilmersberg, Rhododendronlaan 7, De Lutte
gepubliceerd op 19 augustus 2020
Een middag met Jaap Scholten op Landgoed de Wilmersberg

Schrijver Jaap Scholten publiceerde onlangs bij Pluim/AFdH zijn nieuwe roman Suikerbastaard, gebaseerd op de nauwelijks bekende geschiedenis van een immense Hollandse onderneming in de binnenlanden van Ethiopië en raakt aan de ingewikkelde verhouding tussen Europa en Afrika. Nederland nam vijftig jaar geleden een dominante positie in Ethiopië in, die nu door China is overgenomen.

Op 27 september organiseren Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg een middag met Jaap Scholten. Hij zal spreken met Theo Hakkert over zijn roman Suikerbastaard. De middag zal in principe buiten plaatsvinden. Mochten weersomstandigheden dit niet toelaten, dan wordt uitgeweken naar de ruime binnenzaal. Na afloop zal Jaap Scholten zijn werk signeren.

Aanmelden

De tickets a €12,50 zijn inclusief een kop koffie of thee. U kunt een kaartje bestellen via deze link.