Dinsdag 8 oktober 2019
om 20:00 uur
Melkweg Upstairs, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
gepubliceerd op 25 september 2019
Presentatie Verzamelde gedichten van Menno Wigman


SLAA en Uitgeverij Prometheus organiseren op dinsdagavond 8 oktober in de Melkweg Upstairs, Amsterdam Een avond die zichzelf omhelst, een avond in het teken van de dichter Menno Wigman. Tijdens deze bijeenkomst zal ook zijn Verzamelde gedichten worden gepresenteerd. Wigman was een van de grootste en eigenzinnigste dichters van Nederland. Zijn gedichten waren even toegankelijk als experimenteel, een combinatie van een uitgesproken intensiteit met de beleving van het alledaagse. Wigmans Verzamelde gedichten is samengesteld door Neeltje Maria Min en Rob Schouten, goede vrienden van Wigman en de beste kenners van zijn werk.

Onder de optredende dichters en schrijvers bevinden zich onder andere Neeltje Maria Min, Rob Schouten, Rob van Essen, Bernard Wesseling, Joris van Casteren, Daan Doesborgh en Vrouwkje Tuinman.

Aanmelden

Kaarten voor deze bijeenkomst zijn te koop via deze link.