Zaterdag 30 maart 2019
om 16:00 uur
OBA-Theater, 7de etage van de Centrale Openbare Bibliotheek, Oosterdokskade 143, Amsterdam.
gepubliceerd op 18 februari 2019
Parelduikermiddag in de OBA

De Parelduikermiddag 2019 vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 maart, zoals altijd in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op het programma staan Bart Slijper, biograaf van J.C. Bloem en Willem Kloos, die zal vertellen over de biografie van M. Nijhoff waar hij aan werkt en Petra Teunissen, biografe van Clare Lennart, die spreekt over Frans Coenen en me-too (literaire relaties in het interbellum). Daarnaast zal Elisabeth Tonnard voorlezen uit haar poëziebundel Voor het ideaal, lees de schaal.

Aanmelden

De Parelduikermiddag begint om 16:00 uur in het OBA Theater. De toegang is vrij en na afloop krijgt u een drankje aangeboden. Aanmelden via de agenda van de OBA wordt op prijs gesteld. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van De Parelduiker.