donderdag 1 november 2018 om 20:00 uur
Amstelkerk, Amstelveld 10, Amsterdam
gepubliceerd op 17 oktober 2018
Een avond over het oeuvre van Arnon Grunberg

In de Amstelkerk te Amsterdam vindt op 1 november een avondbijeenkomst plaats over het oeuvre van Arnon Grunberg. Aanleiding voor deze avond is het verschijnen van Afgrond zonder vangnet. Liefde en geweld in de romans van Arnon Grunberg, het langverwachte boek over het oeuvre van Arnon Grunberg geschreven door literatuurwetenschapper Yra van Dijk

De roman als redding: dat was de inzet van de jonge Arnon Grunberg toen hij begon met schrijven. Maar waarvan moest hij gered worden? En kan dat eigenlijk wel: jezelf of een ander redden met literatuur? Deze vragen staan centraal in het boek van Van Dijk.

Onder leiding van Shula Tas praten deze avond o.a. Yra van Dijk, filosoof Marc De Kesel en Arnon Grunberg zelf over een van de belangrijkste thema’s uit het boek: trauma als verhaal.

Aanmelden

De avond begint om 20:00. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Tickets kunt u bestellen via deze link.