gepubliceerd op 24 augustus 2018
Tweede TNTL van 2018 is verschenen

Bij Uitgeverij Verloren is de tweede aflevering van 2018 van het Tijdschrift voor Nederlandse Taal- en Letterkunde verschenen, een themanummer geheel gewijd aan de toekomst van de Neerlandistiek.  Dit nummer bevat o.a. artikelen van Rick Honings en Lotte Jensen (‘Het zomersch land onder de vuren lucht’. Over de toekomst van de studie van de Nederlandse letterkunde), Frans-Willem Korsten (De politieke taak van Nederlandse letterkunde. Van natiestaat tot urbaniciteit – van taal als ui naar taal als strijdtoneel) en Jos Joosten (‘Is dan het glanzen van uw woord bestorven en voorgoed teloor?’ Enkele overwegingen rond de moderne-neerlandistiek nu en straks).

Zie voor de volledige inhoudsopgave de website van Uitgeverij Verloren.