vrijdag 22 september 2017 om 16:15 uur
Klein Auditorium, Academiegebouw, Leiden
gepubliceerd op 10 augustus 2017
Eerste Indische Letterenlezing

BoehmerOp vrijdag 22 september 2017 zal in Leiden de Eerste Indische Letterenlezing gehouden worden, een initiatief van de Werkgroep Indische Letterkunde. De lezing zal worden uitgesproken door prof. dr. Elleke Boehmer (University of Oxford) met als titel: De toekomst van het postkoloniale verleden: de representatie voorbij.

 

Studenten, docenten, vakgenoten en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. De lezing vindt plaats in het Klein Auditorium in het Academiegebouw te Leiden en begint om 16.15 uur. Aansluitend wordt een drankje geschonken. De toegang is vrij, maar u dient tijdig een plaats te reserveren door een e-mail te sturen naar secr.indischeletteren@gmail.com. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

De lezing zal in het Engels worden uitgegeven onder de titel The Future of the Postcolonial Past: Beyond Representation door Leiden University Press. U kunt in het bezit komen van een of meer exemplaren door € 9,50 (of een veelvoud daarvan) over te maken op IBAN NL65INGB0001977068 van Indische Letteren onder vermelding van ‘Boehmer’. Gelieve bij uw betaling op de overschrijving uw naam en adres te vermelden! Voor abonnees bedraagt de prijs € 8,00.