Zondag 23 juni 2024
om 14:30 uur
De Engelenzang', werfkelder onder Nieuwegracht 38, Utrecht
gepubliceerd op 6 mei 2024
Stapelbedbroers op reprise in Salon Saffier

Onlangs traden de broers Aad en Koos Meinderts op in Salon Saffier te Utrecht met het programma Stapelbedbroers. Op zondagmiddag 23 juni staat een reprise van deze voorstelling op het programma. De twee broers konden elkaar vroeger wel vermoorden, nu zijn ze blij dat ze dat niet hebben gedaan. Ze delen veel, onder andere hun liefde voor de literatuur. Aad als gelegenheidsdichter, Koos als broodschrijver.

Aad Meinderts publiceerde onlangs Toch nog onverwacht, zijn tweede gedichtenbundel, en Koos Meinderts De wonderlijke wereldreis van Zebedeus. Samen lezen ze verhalen en gedichten van weemoed en verlangen; romantisch realisme over ouders en jeugd, schrijvers en boeken, de liefde en de dood. En heel soms sijpelt het wereldnieuws door.

Aanmelden

Stapelbedbroers start op zondagmiddag 23 juni om 14:30 uur in ‘De Engelenzang’, Utrechtse sociëteit van kunstenaars en kunstlievenden, werfkelder onder Nieuwegracht 38, Utrecht. De toegangsprijs bedraagt € 18,-. Kaarten kunnen worden besteld via deze link.