Donderdag 14 september 2023
om 16:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 6 september 2023
Presentatie Geschiedenis van de Zuid-Afrikaanse Nederlandse literatuur

Binnenkort verschijnt bij de Amsterdam University Press het boek Geen land voor dromen. Geschiedenis van de Zuid-Afrikaanse Nederlandse literatuur. Eep Francken en Olf Praamstra voeren de lezer mee door deze boeiende letterkunde, vanaf het ontstaan ervan in 1652 tot in de eenentwintigste eeuw.

Op donderdag 14 september om 16:00 uur wordt de nieuwe publicatie feestelijk gelanceerd in het Zuid-Afrikahuis met onder andere een verdiepende presentatie en een gesprek met de auteurs en Adriaan van Dis! Het is helaas niet meer mogelijk om een plek in de zaal te reserveren maar u kunt wel live meekijken via een speciale livestream via deze link.