Vrijdag 24 november 2023
om 19:00 uur
Theater De Regentes, Den Haag
gepubliceerd op 23 augustus 2023
Vijfde editie van het Festival voor het Afrikaans

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november wordt in theater De Regentes in Den Haag de vijfde editie van het Festival voor het Afrikaans gehouden. Deelnemers zijn onder meer Antjie Krog, Stef Bos, Adriaan van Dis, Amanda Strydom, Ronelda Kamfer, Babs Gons, Frazer Barry, Dean Balie, Marlo Minnaar en de Klimaatdichters.

Het Festival voor het Afrikaans is een tweejaarlijks festival dat als doel heeft het Nederlandse en Vlaamse publiek te laten kennismaken met de rijkdom van de Afrikaanstalige cultuur. Daarnaast wil het festival Afrikaanse artiesten een internationaal platform bieden en de samenwerking tussen Afrikaanse, Nederlandse en Vlaamse artiesten stimuleren. Het programma bestaat uit muziek, toneel, literatuur, spoken word, film en debat.

Bekijk op de website van het Festival voor het Afrikaans het volledige programma en hoe toegangskaarten te kopen.