gepubliceerd op 13 augustus 2022
Johan de Witt en het Rampjaar als luisterboek

Bij Uitgeverij Catullus verscheen eerder dit jaar een nieuwe bloemlezing uit de correspondentie van Johan de Witt verschenen. Samenstellers Ineke Huysman en Roosje Peeters kozen dit keer voor het Rampjaar 1672. De gekozen brieven worden besproken door de leden van het projectteam Briefwisseling van Johan de Witt van het Huygens Instituut voor Nederlandse Geschiedenis.

Op de website www.johandewitt.nl is nu een luisterversie van deze bundel te vinden. Deze luisterversie is ingedeeld volgens de chronologische volgorde van de hoofdstukken uit het boek en zoveel mogelijk ingesproken door de auteurs zelf. U hoort o.a. Bert Natter, Ineke Huysman, Sjoerd Opschoor en Ronald Sluijter. Luister de ingesproken via deze link.