Zaterdag 11 juni 2022
om 10:30 uur
Academiegebouw, Rapenburg 73, Leiden
gepubliceerd op 26 mei 2022
Jaarvergadering MdNL met livestream

De Jaarvergadering van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde wordt op zaterdag 11 juni a.s. gehouden worden in het Academiegebouw, Rapenburg 73 te Leiden. De vergadering begint om 10.30 uur. Vanaf 10 uur is er koffie of thee. Alle leden van de MdNL zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De jaarstukken en het stemformulier voor nieuwe leden heeft u per e-mail ontvangen.

Aansluitend op onze Jaarvergadering zal op zaterdagmiddag 11 juni in Leiden het MdNL-symposium Over grenzen plaatsvinden, een middag over diverse vormen van grenzen en het verleggen en beslechten daarvan. Als sprekers zullen optreden Kester Freriks, Olga van Marion, Emma de Man en Katelijne De Vuyst. Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Livestream

U kunt het ochtendgedeelte, de jaarvergadering die begint met de toespraak van de voorzitter, ook live volgen vanaf 10.30 uur door op de link te klikken die de leden per e-mail hebben ontvangen.

Als u geen verbinding krijgt, klik dan nogmaals op de link van de livestream of ververs de pagina van de livestream door op het ronde pijltje te klikken links naast de balk waarin het webadres staat.