gepubliceerd op 29 april 2022
Alvast voor in de agenda: Jaarvergadering met middagprogramma

Alvast voor in de agenda! Op zaterdag 11 juni vindt in het Academiegebouw in Leiden onze Jaarvergadering plaats. Om 10.30 uur zal voorzitter Odile Heynders de vergadering openen met de traditionele Jaarrede. Voor het eerst zal de Jaarvergadering ook te volgen zijn via een livestream.

Na de Jaarvergadering heeft de MdNL nog een mooi middagprogramma voor u samengesteld. Van 14:00 tot tot 16:00 uur kunt u luisteren naar lezingen van Kester Freriks, Katelijne De Vuyst, Olga van Marion en Emma de Man. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Fulco Ottevanger. Tevens nemen we deze middag afscheid van Lies Klumper, met aansluitend een borrel.

Alle leden van de MdNL ontvangen nog een uitnodiging voor deze dag per e-mail.

Uiteraard vindt u t.z.t. ook alle informatie en het volledige programma op deze website.

 

 

Foto Lies Klumper en Dolly Bellefleur: Harry Otto