woensdag 11 mei 2022 om 20:00 uur
Theaterzaal, Bibliotheek Neude, Utrecht
gepubliceerd op 18 april 2022
Eerste Bazarow Live met Erno Eskens en Aleid Truijens

Op woensdagavond 11 mei start in de Theaterzaal van de Bibliotheek aan het Neude in Utrecht het nieuwe, maandelijkse boekenprogramma Bazarow Live. Dit programma wordt in samenwerking met Bibliotheek Utrecht gemaakt door Roeland Dobbelaer en Liliane Waanders. Tijdens dit live programma worden zowel  schrijvers van Nederlandstalige fictie en non-fictie als deskundigen op het gebied van vertaalde fictie en non-fictie uitgenodigd.

Te gast tijdens deze eerste aflevering zijn filosoof Erno Eskens die met Roeland Dobbelaer in gesprek gaat over de stand van de filosofie in Nederland, en Aleid Truijens die door Liliane Waanders bevraagd wordt over de totstandkoming van haar biografie van Hella S. Haasse.

Aanmelden

het programma vindt plaats in de Theaterzaal van Bibliotheek Neude van 20:00 tot 21:30 uur. Kaarten kosten € 5 voor leden van de bibliotheek en € 10 voor niet-leden. U kunt reserveren via deze link.