vrijdag 11 maart 2022 om 20:15 uur
Café De Amer, Amen
gepubliceerd op 2 maart 2022
De Literaire Hemel over C.S.S. Crone

Op vrijdagavond 11 maart vindt een nieuwe editie van literair programma De Literaire Hemel plaats in café De Amer in Amen. De gasten zijn dit keer Peter Middendorp, Fieke Gosselaar en Marijke van Dorst. Peter Middendorp wordt geïnterviewd over Neven, een zwart-komische noodlots-roman. Fieke Gosselaar komt praten over Als je ze kent, een intiem verhaal over eenzaamheid en saamhorigheid. En Marijke van Dorst belicht de Utrechtse schrijver C.C.S. Crone (1914-1951). Op haar initiatief is nu de achtste editie van De schuiftrompet uitgebracht. Deze verzamelbundel leverde hem postuum een bescheiden faam op als ‘de Utrechtse Nescio’. Annette Timmer en Inki de Jonge interviewen de schrijvers, en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door pianist Freek Luik.

Aanmelden

De Literaire Hemel vangt aan om 20:15. De toegang bedraagt € 18,50 (inclusief twee consumpties). Reserveren van per e-mail via reservering@literairehemel.nl