vrijdag 14 januari 2022 om 12:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 9 januari 2022
Webinar Rampjaar 1672

 

Vrijdagmiddag 14 januari organiseert Platform Rampjaar Herdenking 1672-2022 een gratis webinar met aandacht voor de herdenking van het Rampjaar 1672. Hierin zullen Luc Panhuysen en Ineke Huysman hun nieuwe boeken presenteren. Ter gelegenheid van het Rampjaar-jubileum brengt uitgeverij Atlas Contact een  luxe jubileumeditie uit van het veelgeprezen Rampjaar 1672 van Luc Panhuysen. En half februari verschijnt van Ineke Huysman bij uitgever  Catullus  Johan de Witt en het Rampjaar. Beide auteurs zullen tijdens het webinar hun werk  toelichten en u kunt hen vragen stellen via de chat.

Verder krijgt u het laatste nieuws te horen over het jubileumprogramma voor de Rampjaarherdenking in 2022. Bovendien zullen onder alle deelnemers vijf exemplaren van het nieuwe boek van Panhuysen worden verloot; aan het eind van het webinar worden de winnaars bekend gemaakt!

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op vrijdagmiddag 14 januari aanstaande tussen 12:00 en 13:00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via deze link.