Dinsdag 11 januari 2022
om 17:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 4 januari 2022
Webinar 18de Eeuw: Stadsleven in beweging. Gender en mobiliteit in vroegmodern Amsterdam

Op dinsdagmiddag 11 januari aanstaande organiseert onze Werkgroep 18de Eeuw weer een gratis toegankelijk webinar, het derde in de serie De moderne stad. Dit keer spreekt Bob Pierik (Universiteit van Amsterdam en Uppsala University, Zweden) over zijn aanstaande proefschrift over gender en straatleven in het Amsterdam van de achttiende eeuw. Zijn webinar heeft als titel Stadsleven in beweging. Gender en mobiliteit in vroegmodern Amsterdam.

Aanmelden

Het webinar vindt online plaats op dinsdag 11 januari van 17.00 – 18.00 en kan worden bijgewoond door iedereen die geïnteresseerd is. Wel dient u zich vooraf aan te melden via deze link.