dinsdag 14 december 2021 om 17:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 8 december 2021
Webinar 18de Eeuw: Hogarth and Europe. A virtual visit to the exhibition at Tate Britain

Op dinsdagmiddag 14 december aanstaande organiseert onze Werkgroep 18de Eeuw weer een gratis toegankelijk webinar, het tweede in de serie De moderne stad. Dit keer neemt conservator Alice Insley ons virtueel mee naar de tentoonstelling Hogarth and Europe, nu te zien in Tate Britain.

De kunstenaar William Hogarth kaartte in zijn schilderijen en prenten de zeden van zijn tijd aan. Maar hij stond niet alleen. In heel Europa legden kunstenaars de veranderende samenleving en het moderne stadsleven vast. Hogarth and Europe brengt deze kunstenaars voor het eerst samen en brengt zo het kosmopolitsche leven in Londen, Parijs, Venetië en Amsterdam tot leven.

Aanmelden

Het webinar vindt op 14 december plaats tussen 17:00 en 18:00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via deze link.