gepubliceerd op 29 april 2021
Mogelijkheid tot bestellen gedrukt Jaarboek van de Maatschappij

Net als vorige jaren stelt de MdNL haar leden ook dit jaar in de gelegenheid om een gedrukt exemplaar te bestellen van het nieuwe Jaarboek. In mei 2018 heeft de jaarvergadering besloten dat de Jaarboeken niet meer automatisch in gedrukte vorm worden verzonden, u ontvangt te zijner tijd via de e-mail een opgemaakte PDF van het Jaarboek.

Op verzoek kunt u voor de prijs van 15 euro in het bezit komen van een gedrukt Jaarboek. Dit bedrag is inclusief verzendkosten (gebaseerd op verzending binnen Nederland, voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven). Het gedrukte Jaarboek zal ongeveer dezelfde verschijningsvorm hebben als de recent verschenen Jaarboeken. Dit jaar telt het Jaarboek ca. 300 pagina’s en bevat 24 levensberichten.

Mocht u een gedrukt exemplaar van het Jaarboek willen bestellen, dan verzoeken wij u uw bestelling voor 15 juni aanstaande te plaatsen. U kunt dat doen door een e-mail (met daarin uw naam en adres) te sturen naar liesklumper@casema.nl

U kunt ook nog de voorgaande Jaarboeken van 2017-2018 en 2018-2019 bestellen à 15 euro per deel. Mocht u (een van) de eerdere delen willen bestellen, vermeldt u dit duidelijk in de e-mail.

Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via de gewone post (Maatschappij der Nederlandse Letterkunde, Postbus 9501, 2300 RA Leiden). U ontvangt te zijner tijd een factuur voor uw bestelling.