Zaterdag 10 april 2021
om 15:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 26 maart 2021
Online lezing Lisa Kuitert over ‘Met een drukpers de oceaan over’

Al meer dan een jaar zijn leden van de Zuidelijke Afdeling verstoken van de inspirerende en gezellige lezingen in L’Union te Roermond. De oorzaak is gemakkelijk te gissen. In de voorbije maanden heeft het bestuur zich beraden op alternatieven. Op zaterdag 10 april 2021 hervat de Zuidelijke Afdeling haar activiteiten met een ‘Zoom-lezing’ van Lisa Kuitert over haar onlangs verschenen studie over koloniale boekcultuur in Nederlands-Indië in de periode 1816-1920, Met een drukpers de oceaan over.

Aanmelden

De online lezing begint om 15.00 uur en zal – met de tijd die gegund wordt aan vragen en kanttekeningen en antwoorden – ongeveer een uur duren. Ook voor deze sessie moet u zich via maatschappijzuid@gmail.com aanmelden en ontvangt u een dag van tevoren een link om de lezing bij te kunnen wonen.