gepubliceerd op 10 februari 2020
Nieuw in de DBNL: Jaarboeken voor Nederlandse boekgeschiedenis

Voor februari zijn weer een aantal nieuwe titels toegevoegd aan de alsmaar groter wordende Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL). Zo treft u er deze maand een aantal jaargangen van het Jaarboek voor Nederlandse boekgeschiedenis, uitgegeven door onze eigen Nederlandse Boekhistorische Vereniging. Jaargang 16 (2009) tot en met jaargang 21 (2014) zijn nu gedigitaliseerd en beschikbaar voor alle belangstellenden.

Daarnaast in het aanbod van februari ook onder andere de roman De droomers van Maurits Wagenvoort over outcasts in het Parijs van het fin de si├Ęcle en Rembrandt Harmens van Rijn van Carel Vosmaer.

Klik hier voor een volledig overzicht van de nieuwe titels voor februari.