gepubliceerd op 5 januari 2020
Festival Winternachten 2020 in Den Haag

Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag viert zijn 25-jarig bestaan met een feestelijke editie! Van 15 tot en met 19 januari aanstaande is Winternachten te vinden in theaters, bibliotheken en scholen door heel Den Haag.

Van Theater aan het Spui, Filmhuis Den Haag, het Institute of Social Studies, Zuiderstrandtheater en PAARD tot Theater Dakota, de bibliotheken Schilderswijk, Ypenburg en Nieuw Waldeck, op al deze locaties kunt terecht voor interessante lezingen, talkshows, interviews en voordrachten.  Niet alleen proza en poëzie staan centraal, ook films en muziek.   Ruim honderd schrijvers, dichters en spoken word-artiesten uit binnen- en buitenland staan geprogrameerd, waaronder Adriaan van Dis, Alfred Birney en Nelleke Noordervliet.

Klik hier voor het volledige programma en het bestellen van toegangsbewijzen.