donderdag 14 november 2019 om 16:00 uur
Het Afrika-Studiecentrum, Pieter de la Courtgebouw, Wassenaarseweg 52, Leiden. 
gepubliceerd op 19 oktober 2019
Lezing Tycho van der Hoog over de rol van Zuid-Afrika in de Namibische biergeschiedenis

De Commissie voor Zuid-Afrika van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde en het Afrika-Studiecentrum van de Universiteit Leiden nodigen u op donderdag 14 november uit voor een lezing van Tycho van der Hoog. getiteld Het brouwen van een identiteit: de rol van Zuid-Afrika in de Namibische biergeschiedenis.

Van der Hoogs boek Breweries, politics and identity, over merkvoorkeur en politiek-sociale identiteit in Zuidelijk Afrika, is deze maand verschenen bij de Zwitserse Verlag der Basler Afrika Bibliographien.

De lezing vindt om 16:00 uur plaats in het Het Afrika-Studiecentrum, gevestigd in het Pieter de la Courtgebouw, Wassenaarseweg 52, Leiden. Na de bijeenkomst is er gelegenheid tot drinken van bier uit Namibië (of een andere drank), en tot het kopen van het boek.

De lezing is voor alle geïnteresseerden gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.