zaterdag 21 september 2019 om 15:00 uur
Augusta Peaux Hof, Ring 42, Simonshaven.
gepubliceerd op 6 september 2019
Vijfde Augusta Peaux Festival

Op zaterdag 21 september aanstaande wordt rondom haar geboortehuis in Simonshaven (nabij Spijkenisse) het vijfde Augusta Peaux-festival gehouden. Naast uiteraard veel aandacht voor haar gedichten is er een zeer gevarieerd programma met po√ęzie, proza, muziek, dans en beeldende kunst. Tevens wordt er een kinderprogramma met activiteiten en vermaak aangeboden, dus kinderen zijn van harte welkom. Er is gelegenheid om wat te eten en drinken¬†(graag met contant geld betalen).

De optredens worden verzorgd door o.a. Mario Molegraaf, Renate Spierdijk, Joop van der Hor, Addo Koning, Angelo van Bebberen, Eline Bierling, bewegingstheater Konpaku m.m.v. Honza Svasek, Svadodo en John Giskes, Ronald Bottelier, Clementine Volker, Magda Haan, Maarten Willems, Albert Prins, Ria Giskes, Ria Atsma, Joz Knoop, Thea Boom, Evert Peelen en Sidney Graf, Constant Schorel, Willem Arends, Adrie Eijke en Atelier de Kwast.

Toegang tot dit festival is gratis.