donderdag 26 september 2019 om 13:00 uur
Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, Leiden.
gepubliceerd op 15 juli 2019
Publieksmiddag Jan Wolkers

Alvast voor in de agenda: donderdag 26 september van 13.00 tot 18.00 zal in de Stadsgehoorzaal van Leiden een publieksmiddag plaatsvinden die volledig in het teken staat van het leven en werk van Jan Wolkers. Met een lezing van bekroond biograaf Onno Blom, een interview van Peter van Zonneveld met Karina Wolkers en lezingen van andere experts zoals Sander Bax, Marleen Wagenaar, Mart van Duijn en Rob Wolthoorn.

De publieksmiddag rond Jan Wolkers wordt georganiseerd in het kader van de Waanzinnige Wolkers Week, die in september zal plaatsvinden. Om precies te zijn, van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september. Vijf dagen lang zal de stad bruisen van allerlei Wolkers-activiteiten.

Meer informatie over de publieksmiddag volgt op deze website en op WolkersinLeiden.nl