gepubliceerd op 12 juli 2019
Naar Berlijn met de Nederlandse Kafka-Kring

Op 2 en 3 oktober 2019 organiseert de Nederlandse Kafka-Kring voor geïnteresseerden een reis naar het Berlijn van Kafka. Voor de eerste dag is een programma samengesteld in samenwerking met het Literaturhaus Berlin. Men kan dan onder andere een vertoning van een zeldzame film van Margit Saad over Kafka bijwonen, een literaire wandeling onder leiding van Sebastian Januszewski maken en een lezing van Hans-Gerd Koch horen. Op de tweede dag staat o.a. een uitgebreide stadswandeling gepland rondom Kafka en zijn werk.

Kosten

Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 10, maximaal 15. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. U wordt aangeraden tijdig een hotel te boeken, liefst in de buurt van de Savignyplatz. Bijkomende kosten ongeveer € 250 per persoon. Inbegrepen zijn de excursies, de lezing door Hans-Gerd Koch en de drie gezamenlijke avondmaaltijden. Voor meer informatie kunt u onderstaand programma downloaden of e-mailen naar s.j.munniks@gmail.com

Download hier de volledige reisbeschrijving