gepubliceerd op 8 januari 2022
Gesprekken in Italië met Jan Cremer

Bij Uitgeverij De Kring is het boek Jan Cremer, een leven als ’n komeet. Gesprekken in Italië verschenen. Samen met zijn vrouw Babette woont auteur,  schilder én Maatschappijlid Jan Cremer een groot deel van het jaar in Italië, op een indrukwekkend landgoed in Umbrië. Cremer ontvangt vier dagen lang drie leden van een Amsterdams fietsclubje en vertelt hun over zijn explosieve leven en werk.

De rasverteller vermaakt zijn aandachtige gehoor met het ene na het andere mooie verhaal: over humor en Oranje-meiden, Bob Dylan en Janis Joplin, over Etruskische beschaving en biologische olijfolie, Van Gogh en het Enschedees Mannen- en Knapenkoor, over klimaat, dierenleed, vluchtelingen en gezond eten, en nog heel veel meer. Jan Cremer, Een leven als ’n komeet, geschreven door Rob Knijff is een informatief, kleurrijk en anekdotisch boek, waarin inderdaad veel te lachen valt.

Jan Cremer, een leven als ’n komeet. Gesprekken in Italië, Uitgeverij De Kring, paperback, 256 pag., € 20,99
ISBN: 9789462972186