Schrijvers in de Stevenskerk met Manon Uphoff
maandag 19 juli 2021 om 14:00 uur
St. Stevenskerk, Nijmegen
gepubliceerd op 5 juli 2021
Schrijvers in de Stevenskerk met Ellen Deckwitz en Manon Uphoff

In Nijmegen dit jaar helaas wederom geen Vierdaagse, maar wel het tweedaagse programma Schrijvers in de Stevenskerk, georganiseerd door De Bibliotheek Gelderland Zuid. De optredende schrijvers zijn Ellen Deckwitz en Manon Uphoff! Op zondagmiddag 18 juli om 14:00 zal Ellen Deckwitz een lezing geven, en aansluitend haar boeken signeren. Via deze link kunt u uw gratis toegangsbewijs voor Ellen Deckwitz reserveren.

Op maandagmiddag 19 juli is het de beurt aan Manon Uphoff. Zij is niet alleen schrijver, maar ook scenarist, beeldend kunstenaar en bestuurslid van de MdNL. Haar debuut Begeerte werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, de Anton Wachterprijs én de ECI-prijs. Haar meest recente roman Vallen is als vliegen werd met grote lof overladen door recensenten, boekverkopers, schrijvers en lezers. Schrijver Jaap Robben zei erover: “Dit boek gaat over onveiligheid, over misbruik, maar niet op een manier die je verwacht. Dit boek is zo anders dan wat je ooit gelezen hebt.” Na haar lezing zal zij ook haar werk signeren.

U kunt uw gratis toegangsbewijzen voor deze middag met Manon Uphoff via deze link reserveren.