Zaterdag 27 maart 2021
om 15:00 uur
Online programma
gepubliceerd op 8 maart 2021
Bestuurswisseling en afscheid oud-bestuursleden Zuidelijke Afdeling

De afgelopen acht jaar hebben Lucien Custers, Hein van der Bruggen en Peter Winkels, respectievelijk als voorzitter, secretaris en penningmeester, het bestuur van de Zuidelijke Afdeling gevormd. Statutair moest er na deze periode een nieuw bestuur worden geïnstalleerd. Peter Altena, Liesbeth Vonhögen en Frank Hovens zijn aangezocht om de taken van voorzitter, secretaris en penningmeester over te nemen. Zij hebben deze functies met gepaste trots aanvaard. Het hoofdbestuur heeft met de bestuurswisseling ingestemd. In ‘normale tijden’ zou het nieuwe bestuur zich aan u tijdens een lezing voorstellen, maar dat is op dit moment helaas niet mogelijk.

Afscheid van het voormalige bestuur

De bestuurswisseling wil de Zuidelijke Afdeling natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 27 maart, om 15.00 uur zal online afscheid worden genomen van Lucien, Hein en Peter W., en zullen Peter A., Liesbeth en Frank zich aan u voorstellen.

Aanmelden

U kunt zich voor deze sessie aanmelden via het e-mailadres maatschappijzuid@gmail.com. U ontvangt dan op 26 maart een link. Voor u is het misschien de eerste keer dat u een Zoomvergadering bijwoont. De ervaring leert dat de kennismaking met Zoom doorgaans weinig problemen oplevert. Het is vooral een kwestie van doen. Eventuele vragen over hoe een zoom-meeting in zijn werk gaat, kunt u stellen via het genoemde e-mailadres. Via de videoverbinding wordt u op 27 maart in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk woordje tot het voormalige bestuur te richten. Voor het nieuwe bestuur is het de eerste keer dat een vergadering via het internet wordt georganiseerd. Zij houden er rekening mee dat niet alles van een leien dakje zal lopen, en vragen daarvoor op voorhand begrip.