zondag 27 januari 2019 om 10:30 uur
Buitenplaats Florilympha, De Lutte
gepubliceerd op 10 januari 2019
Presentatie biografie Willem Wilmink door Elsbeth Etty

Op zondag 27 januari 2019 wordt In de man zit nog een jongen, de lang verwachte biografie van Willem Wilmink, gepresenteerd tijdens de eerste editie van het nieuwe festival Lutterzand Literair te De Lutte. Biografe Elsbeth Etty sprak voor de biografie met tientallen van Wilminks tijdgenoten en naasten. Etty wordt geïnterviewd door journalist Marjon Kok, en er zijn muzikale bijdragen van verschillende artiesten.

 

Tijdens het tweedaagse interactieve literair festival komen bekende schrijvers samen met lezers, om te praten over hun werk en hun boeken. De andere auteurs die optreden zijn A.L. Snijders, Frank Westerman, Frank Krake en Fleur van der Bij. Özcan Akyol modereert samen Martha Riemsma (hoofdredacteur TC Tubantia) de sessies Waargebeurd!.

 

 

 

 

Het festival vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 januari. De biografie van Willem Wilmink wordt zondagochtend feestelijk gepresenteerd. Zie deze link voor het volledige programma en hoe kaarten te bestellen.