zaterdag 16 juni 2018 om 16:00 uur
Verschillende locaties in Dwingeloo
gepubliceerd op 9 juni 2018
Literair festival Zomerzinnen

Op zaterdag 16 juni aanstaande vindt in Dwingeloo het jaarlijkse literaire festival Zomerzinnen plaats. Het festival is in 2007 begonnen. Sinds 2012 wordt het georganiseerd door Stichting Zomerzinnen en zijn er edities geweest in Assen, Meppel, Zuidlaren, Emmen en Amen.

 

Dit jaar treden op verschillende locaties in Dwingeloo (zalen in Hotel Wesseling en Grand Café de Brink, de Nicolaaskerk, het koetshuis en een grote tent) landelijk en regionaal bekende schrijvers, dichters en muzikanten op, onder wie Tommy Wieringa, Marieke Lucas Rijneveld, Maxim Februari en Meindert Talma.

 

Daarnaast is er op het gratis toegankelijke festivalterrein een aansprekend randprogramma met muziek, straattheater en horecastands.

 

Het volledige programma en hoe kaarten te bestellen kunt u vinden op de website van het festival.