gepubliceerd op 6 juni 2018
Ludieke fotowedstrijd NBV

Speciaal ter gelegenheid van het jubileumjaar van de NBV heeft de werkgroep  een mooie tas laten maken. De tas is van zwart milieuvriendelijk katoen, het ontwerp is van de kunstenares en (boek-)illustrator Pyhai. De tas kost 7,50 euro en is te bestellen door een email te sturen naar info@boekgeschiedenis.nl.

 

 

Waar gebruikt u deze zomer uw NBV-tas? Maak een mooie, originele of grappige foto en deel deze op de Facebookpagina van de NBV met de hashtag #NBVtas. Hashtag ook de plek waar u bent (bijv. #Rome). U mag zo vaak meedoen als u wilt.

 

 

Deze actie loopt tot 1 september 2018. De beste foto wordt beloond met een boekenpakket t.w.v. 100 euro. Enkele leden uit het bestuur van de NBV vormen de jury. Met de winnaar wordt contact opgenomen. Deze wordt op de dag van de NBV-najaarsexcursie bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.