gepubliceerd op 14 mei 2018
Een radiolezing van Frans Kellendonk

Als gezamenlijke uitgave van Hinderickx & Winderickx en Boekhandel Minotaurus verscheen onlangs Homoseksualiteit. Een radiolezing van Frans Kellendonk. Deze lezing werd door Kellendonk uitgesproken voor het radioprogramma Homonos in 1984 en is niet eerder in druk verschenen.

 

Deze eerste uitgave van de tekst werd gedrukt door René Hesselink in een oplage van slechts 80 exemplaren. De twee illustraties van van de hand van Gummbah en Jaap Goedegebuure schreef een nawoord. Bijgevoegd is een cd waarop de oorspronkelijke lezing te horen is. Het boekje telt 13 pagina’s en is zowel in een gebonden versie (halfleer, oplage 20 exemplaren) als in een gebrocheerde versie (60 exemplaren) te bestellen bij het Utrechtse antiquariaat Hinderickx & Winderickx.