zondag 29 oktober 2017 om 13:00 uur
Goethe-Institut, Herengracht 470, Amsterdam
gepubliceerd op 12 oktober 2017
Viering kwarteeuw Kafka-Kring

Dit jaar bestaat de Nederlandse Franz Kafka-Kring een kwarteeuw. De Kring werd op 26 oktober 1992 opgericht en dat wordt bijna precies 25 jaar later, op zondag 29 oktober, gevierd met lezingen, voordracht en een ‘diner kafkaïen’.

 

‘s Middags is er een bijeenkomst in het Amsterdamse Goethe-Institut met lezingen door schrijver en Kafka-liefhebber Thomas Verbogt, vertalingexpert Ton Naaijkens en literatuurfilosoof Jacques De Visscher en met voordracht uit Kafka’s werk door Boris van den Wijngaard. Daarna is er een aperitief en feestelijk ‘diner kafkaïen’ in Galerie Tegenboschvanvreden met columns van Frits Abrahams en Martin Schouten.

 

Klik hier voor het volledige programma en praktische informatie.