zaterdag 23 september 2017 om 10:00 uur
Nicolaï-kerk, Nicolaaskerkhof 8, Utrecht
gepubliceerd op 17 juli 2017
Tweede editie Boekenbeurs ‘Andere uitgevers, bijzondere boeken’

Op 23 september vindt in de Nicolaï-kerk in Utrecht voor de tweede keer de gratis toegankelijke boekenbeurs ‘Andere uitgevers, bijzondere boeken’ plaats. Tussen 10:00 en 17:00 uur presenteren meer dan vijftig zelfstandige uitgevers een selectie van de boeken die zij uitbrengen. Van literaire romans tot historische uitgaven, van kookboeken tot reisgidsen, van kinderboeken tot non-fictie, het zijn stuk voor stuk boeken die men niet zo snel in iedere boekhandel zult vinden.

 

De deelnemende uitgevers, aangesloten bij de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers, willen het publiek zo laten kennismaken met hun boeken, die ter plaatse kunnen worden bekeken, doorgebladerd en uiteraard ook worden gekocht. Met speciale beursaanbiedingen, optredens van auteurs en een sfeervolle locatie biedt de beurs een breed en gevarieerd aanbod.