gepubliceerd op 15 mei 2017
Een nieuwe Indische Letteren

Indische Letteren mei 2017

De eerste aflevering van Indische Letteren van 2017 is verschenen, met als thema ‘Indië herinnerd’. Het nummer bevat vijf artikelen, o.a. van Lisanne Snelders die schrijft in ‘Visies op verschil’ over de culturele herinnering aan Nederlands-Indië en het denken over verschil in de afterlives van Pramoedya Ananta Toer, Tjalie Robinson en Hella Haasse. Daarnaast zijn in deze Indische Letteren stukken te vinden over H.J.H. Alers (door Remco Raben), Indonesische oorlogsfilms (Arnoud Arps), Maria Dermoût (Caroline Drieënhuizen) en Top Naeff (Gerard Termorshuizen).

 

Indische Letteren, 32ste jaargang, nummer 1, maart 2017. 72 pag.

 

 

 

U kunt Indische Letteren bestellen via de website van Uitgeverij Verloren.