gepubliceerd op 11 mei 2017
Vijfde Cola Debrotlezing uitgesteld

Wegens persoonlijke omstandigheden van Astrid Roemer gaat de vijfde Cola Debrotlezing, die gepland stond, voor zaterdag 20 mei 2017, niet door.

 

De lezing door de P.C. Hooftlaureate zou worden gevolgd door een gesprek met critica Elsbeth Etty. De Werkgroep Caraïbische Letteren betreurt het niet doorgaan bijzonder en biedt het publiek daarvoor excuses aan, ook al is het een kwestie van overmacht. Om de kaartkopers niet teleur te stellen, heeft de Werkgroep besloten niet op dit moment snel een andere auteur in te roepen. Er is nu beslist dat de vijfde Cola Debrotlezing ergens in het late najaar van dit jaar zal plaatsvinden. Over spreker, exacte datum en start van de kaartverkoop volgen nog nadere mededelingen.

 

Aan diegenen die al een kaart gekocht hadden, wordt het geld gerestitueerd.