Presentatie 'In het museum' van Joost van Driel
zondag 5 maart 2017 om 15:00 uur
De Drvkkery, Markt 51, Middelburg
gepubliceerd op 15 februari 2017
‘In het museum’, de eerste roman van Joost van Driel

Vrijdag In het museum

Bij Uitgeverij Vrijdag verschijnt binnenkort de eerste roman van Joost van Driel, In het museum. De zesjarige David is geobsedeerd door dinosauriërs. Samen met zijn flamboyante vader bezoekt hij het natuurwetenschappelijk museum van Brussel. Maar het zijn reisjes die geheim moeten blijven voor zijn moeder. Op een dag laat Davids vader hem achter bij de aantrekkelijke Sarah. Met haar zwerft hij door het museum, terwijl zijn vader een steeds vreemder dubbelleven begint te leiden. David gaat echter steeds meer op in de wonderlijke wereld van het museum, om uiteindelijk te verdwijnen op een wijze die hij zelf nooit had durven hopen. In het museum is een verhaal over liefde tussen vader en zoon, over de fantasie van een kind en het verraad van volwassenen, over het leven in dode fossielen.

 

 

 

 

 

Presentatie:

De roman zal op zondagmiddag 5 maart om 15:00 worden gepresenteerd in boekhandel De Drvkkery, Markt 51, Middelburg. U kunt deze presentatie kosteloos bijwonen, maar opgeven hiervoor is wel gewenst. Dit kan via info@uitgeverijvrijdag.be